Мајката на Вања: Не можам да разберам зошто моето преубаво девојче е во гроб

Мајката на Вања Ѓорчевска која беше убиена во атарот на селото Бразда, Зорица, за српска „Република“ дала изјава за првпат по смртта на девојчето, за која осомничени се пет лица меѓу кои првоосомничен е Љупчо Палевски кој ќе биде екстрадиран во земјава од Турција. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber -Несфатливо ми е зошто … Продолжи со читање Мајката на Вања: Не можам да разберам зошто моето преубаво девојче е во гроб