Мајка на шест деца ja откри екстремната рутина на разубавувањето. Нема да верувате како навистина изгледа (ФОТО)

Instagram

Констанс Хол, мајка блогерка од Австралија, која им дава на своите деца да јадат со раце, прозборе за екстремните мерки што ги презема за на фотографиите на Фејсбук и на Инстаграм да изгледа „проклето згодно“.

На својот фејсбук-профил, на кој има 1,3 милиони следбеници, објави фотографија на која „се средила“.

Фото: Инстаграм

„Признавам дека на своите фотографии никогаш не користам фотошоп, ама ова го правам и изгледам проклето згодно“, ја започнала својата исповед Констанс.

1. Користам крема за самопотемнување, што е неопходно.

2. Нанесувам огромна количина шминка. Понекогаш толку многу што моите деца не ме препознаваат и мислат дека сум новата дадилка.

3. Ја местам косата цел час.

4. Правам 4 милиони фотографии за да најдам совршен агол за мојата брада. Чекам од самрак до зори да најдам место со доволно сончева светлина.

5. Потоа „ја провлекувам“ фотографијата низ филтрите.

За да им го покаже на своите следбеници реалниот изглед, таа објавила и фотографија во долна облека на сопругот, со детето во раце.

View this post on Instagram

Lately you guys have seen a lot of photos of me looking hot as fuck.. I’m the first to admit I look smoking bangable milf in my photo shoots. I never airbrush my photos or photo shop my body, but here is what I actually do. I spray tan, (essential) I use filters, I put a fuck load of make up on. So much so that sometimes my kids think I’m some new nanny and don’t even recognise me. I spend an hour on my hair, I have roughly 4 million photos taken of me to get my chin angles right, I wait until dusk or dawn or find a random place without too much direct sunlight. And I wear the most flattering clothes available (Queen the Label of course ??) Just for a reality check, here I am yesterday at a waterhole, having a swim in my husbands undies coz I didn’t have any on and bathing my baby.. Just as beautiful, but quite different. ??

A post shared by constanceandtribe (@mrsconstancehall) on

„Еве сум вчера покрај потокот, после капење, во долната облека на мојот сопруг, бидејќи не ја носев мојата. Подеднакво убава, ама малку поинаква“, напишала Констанс.

Двете фотографии добија повеќе илјади лајкови.

Видео на денот