Маја Поцеска за „Слободен печат“: Се повлеков од јавниот живот!

Македонската убавица и „инфлуенсерка“ Маја Поцеска дигна „рачна“. Не од денес, вели, од поодамна.

Вели дека не сака веќе да биде дел од јавниот живот, дека се повлекува.

Поранешната водителка знаеше да каже – „имам цврста мускулатура и правилни црти според мои критериуми, така да не ми е потребна естетската хирургија. Има добри градници кои ги изразуваат градите, и тоа е тоа“.

И поради искреноста, сите ја сакавме.

Добрата вест е што не мисли сериозно да се повлече од „очите на јавноста“, туку до наскоро.

 

 

 

Видео на денот