Објавен првиот трејлер за „Avengers: End Game“

Новиот дел носи наслов „End Game“ и досега сите информации околу него беа држени во тајност.

86

Од студиото „Марвел“ конечно го објавија трејлерот за продолжението на „Avengers: Infinity War“.

Новиот дел носи наслов „End Game“ и досега сите информации околу него беа држени во тајност.