„Еве трчам“, одговорот на црногорски свештеник го насмеа Балканот

Човек објавил фотографија од скапан компир, со тоа што во средината на компирот нештото што личи на крст, го нарекол „чудо“.

532

Одговорот на црногорски свештеник го насмеа целиот Балкан.

Човек објавил фотографија од скапан компир, со тоа што во средината на компирот нештото што личи на крст, го нарекол „чудо“. Потоа тој напишал дека пораката ќе му биде испратена на отецот Бранко Тапушковиќ, пренесува „Еспресо“.

На повикот да дојде и да го виде „чудото“, отецот одговорил „Еве трчам“.