За 10 секунди, сопственик на златара остана без 74.000 долари ВИДЕО

Сето тоа се случило во времетраење од околу десеттина секунди. Лицето повторно се вратило во автомобилот, без да земе нешто и од златарата.

309
Скриншот/Јутјуб

Опуштен разговор на сопственик на златара во Мајами со колега одеднаш се претворил во кошмар. Од автомобил излегло маскирано лице и со пиштол го натерало богатиот трговец да ги извади прстенот и часовникот од раката, пренесува „Курир.рс“.

Сето тоа се случило во времетраење од околу десеттина секунди. Лицето повторно се вратило во автомобилот, без да земе нешто и од златарата.

Сепак, се чини дека тоа знаело што прави, бидејќи вредноста на часовникот била околу 60.000, а прстенот 14.000 долари.