(ВИДЕО) Инцидент во Бизнис лигата на Македонија: Топката заврши во лицето на новинарот и го нокаутира

Во Македонија веќе неколку години редовно се одржува Бизнис лигата, во која компании од нашата држава се натпреваруваат во мал фудбал.

416

Во Македонија веќе неколку години редовно се одржува Бизнис лигата, во која компании од нашата држава се натпреваруваат во мал фудбал.

Новинарот кој земаше изјави од двајца играчи кои настапуваат во бизнис лигата, беше погоден од топка откако на загревањето еден од играчите најверојатно прво ја шутна во рамката од голот, а потоа топката заврши во лицето на новинарот.

#biznisliganamakedonija #biznisliga⚽️⚽️ #tenzija #slucuvanja #moment #glava #topka #najdobrimomenti #sistina #johansonmatthy #tolkusemozese #polnpogodok #sportskaemisija #joco #igor #tvsonce

Posted by Biznis Liga na Makedonija on Tuesday, May 15, 2018