Тежок период за Џастин Бибер, се бори со депресивност

– Тој навистина сака неговата состојба да се подобри, бара помош насекаде – додал изворот.

95
Твитер

Извор за „E! News“ вели дека Џастин Бибер се бори со депресија и оти ова е многу тешко време за пејачот.

– Тој навистина сака неговата состојба да се подобри, бара помош насекаде – додал изворот.

Бибер неодамна зборуваше за своето ментално здравје во интервју за „Vogue“.

– Се справив со фактот дека мајка ми беше депресивна долго време во мојот живот, а татко ми имаше проблеми со гневот. Работи кои ми ги пренесоа и мене, а за што јас сум малку лут – изјавил тој.