дома Mагазин Стил страница 3

Стил

Актуелно

Циклон ќе донесе снег на Балканот, во земјава само помали локални...

Денеска над Јадранот ќе се формира секундарен, но плиток циклонски систем кој во следните денови во најголем дел од Балканскиот Полуостров ќе условува поинтензивни...