Се огласи Зуица Лазова за голготата со Наум Петрески: Му благодарам на Господ, сите се добро

Откако денеска се прошири веста во повеќе медиуми дека популарниот пејач Наум Петрески исчезнал на јахта во водите на Порт Хакинг, во близина на Сиднеј, Австралија, јавноста се вознемири.

955
Принтскрин

Откако денеска се прошири веста во повеќе медиуми дека популарниот пејач Наум Петрески исчезнал на јахта во водите на Порт Хакинг, во близина на Сиднеј, Австралија, јавноста се вознемири.

Меѓутоа, пејачката Зуица Лазова, сопруга на Наум Петрески, за „Естрада плус“  открива што се случувало во Австралија и низ што минале.

– Се е во најдобар ред, станува збор за мало недоразбирање, му благодарам на Господ, сите се добри. Дури веќе и започнавме да се подготвувавме за наредниот концерт кој ќе се одржи Камбера на 23 јуни – рекла Зуица за „Естрада плус“.