Нов трејлер за првата регионална ХБО серија „Успех“

52

По одржувањето на ексклузивната претпремиера на првата серија „УСПЕХ“ од оригиналната продукција на ХБО Европа во нашиот регион, објавен е и новиот тизер трејлер кој можете да го погледнете овде.

Серијата ќе биде достапна за гледање од 6. јануари 2019 година преку ХБО ГО услугата и ХБО каналите во земјите од регионот (Македонија, Србија, Хрватска, Словенија, Босна и Херцеговина и Црна Гора), како и во Централна Европа, Скандинавија и Шпанија.