Хармоникашот од Загреб кој го освои регионот (ВИДЕО)

Низ различни варијации на познатата божикна песна „Џингл белс“ дечкото виртуоз прецизно ги „симна“ сите шест менталитети.

176

На социјалните мрежи неодамна се појави видео од Самир Нуркиќ од Загреб кој на хармоника ги „имитира“ народите од поранешна Југославија.

Низ различни варијации на познатата божикна песна „Џингл белс“ дечкото виртуоз прецизно ги „симна“ сите шест менталитети. Видеото веднаш стана хит во регионот.