Дизни го објави официјалниот трејлер за „Frozen 2“

Дизни го објавија првиот официјален трејлер за вториот дел кој ќе се вика „Frozen 2“ и е продолжение на филмот кој стана глобален феномен, а за кој ретко кој имал такви очекувања во тоа време.

35

Долгоочекуваното продолжение на „Frozen“ веќе е официјално закажано за 22 ноември оваа година.

Дизни го објавија првиот официјален трејлер за вториот дел кој ќе се вика „Frozen 2“ и е продолжение на филмот кој стана глобален феномен, а за кој ретко кој имал такви очекувања во тоа време.

Погледнете го трејлерот за еден од најуспешните проекти на Дизни во оваа деценија: