Дали е ова најлошиот маникир на свет? ФОТО

250
Фото - Принтскрин/Инстаграм

Руско студио за нокти изработува невообичаен маникир – вградување на десет детално изработени заби на ноктите.

Фотографии од маникирот може да се најдат и на Инстаграм, а многумина корисници имаат едноставен коментар: Зошто побогу?

Овие „нокти-заби“, ако ништо друго, имаат една предност – кој ги има сигурно не ни помислува на грицкање нокти.

Фото – Принтскрин/Инстаграм
Фото – Принтскрин/Инстаграм
Фото – Принтскрин/Инстаграм