ВИДЕО: Љупчо Палевски – Палчо, осомничен дека ја егзекутирал Вања, во пропаднат обид да изнуди пари од мајка ѝ која штотуку продала стан

Љупчо Палевски – Палчо е првоосомничен за најгрозоморното злосторство во поновата историја каде убиени беа 14-годишната Вања Ѓорчевска од Скопје и 74-годишниот Панче Жежовски од Велес. Нивните безживотни тела биле пронајдени во гробови, кои што ги посочиле двајца сведоци, кои што ги гледале егзекуциите и го посочиле Палевски како нивен извршител односно како човекот што … Продолжи со читање ВИДЕО: Љупчо Палевски – Палчо, осомничен дека ја егзекутирал Вања, во пропаднат обид да изнуди пари од мајка ѝ која штотуку продала стан