Левен од митингот на СДСМ: ПЕС силно верува дека ЕУ може да биде посилна само ако Северна Македонија е дел од неа

„Ако верувате и вие како што веруваме и ние, дека квалитетните работнии места со со фер плати и права се нешто што го заслужува секој работник, ако верувате дека треба да работиме на постигнување на повисок животен стандард и дека тоа треба да е приоритет, ако верувате дека младите луѓе се иднината на Северна Македонија … Продолжи со читање Левен од митингот на СДСМ: ПЕС силно верува дека ЕУ може да биде посилна само ако Северна Македонија е дел од неа