Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денеска?

курсна листа, евро
Евра / Фото: EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6949 денари, а американскиот долар чини 57.4976 денари. Британската фунта изнесува 72.2254 денари.

Видео на денот