Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а американскиот долар чини 50.6777 денари. Британската фунта изнесува 71.4973 денари

Видео на денот