Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

курсна листа, евро
Евра / Фото: EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.5797 денари, а американскиот долар чини 50.7163 денари. Британската фунта изнесува 71.7963 денари.

Фото: nbrm.mk/printscreen
Видео на денот