Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

евро курсна листа валута
СП. архива

Според курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија средниот курс на еврото изнесува 61.6748 денари, а на американскиот долар 58.5761 денари, а на британската фунта 71.3746 денари.

 

Курсна листа 9.12.2022
Видео на денот