Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

евро курсна листа валута
СП. архива

Формирана на 30.11.2022 која се применува од 00:00 часот на 01.12.2022 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

НБРСМ
Видео на денот