Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а на американскиот долар 58.9649 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.2331 денари.

Курсна листа на НБРСМ за ден 29.11.2022
Видео на денот