Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото изнесува 61.4924 денари, додека на американскиот долар 62.9787 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 70.6241 денари.

Курсна листа на НБРСМ за ден 4.10.2022
Видео на денот