Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4951 денари, а на американскиот долар 63.7651 денари. Средниот курс на американската фунта изнесува 68.8789 денари.

Курсна листа на НБРСМ за ден 28.09.2022
Видео на денот