Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

евро курсна листа валута
СП. архива

Според курсната листа на НБРСМ, средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4950, а американскиот долар чини 60.4195. Британската фунта изнесува 72.8700.

Видео на денот