Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

евро курсна листа валута
СП. архива

Според курсната листа на НБРСМ, средниот курс на еврото денеска изнесува 61.495о денари, а американскиот долар чини 59.7910 денари. Британската фунта изнесува 72.5862 денари.

Курсна листа на НБРСМ за ден 13.08.2022

 

Видео на денот