Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според курсната листа на НБРСМ, средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4928 денари, а американскиот долар чини 59.4823 денари. Британската фунта изнесува 72.7037 денари.

Курсна листа на НБРСМ за ден 12.08.2022
Видео на денот