Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според курсната листа на НБРСМ, средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4950 денари, а американскиот долар чини 59.9834 денари. Британската фунта изнесува 72.6805 денари.

Курсна листа на НБРСМ за ден 11.08.2022
Видео на денот