Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според курсната листа на НБРСМ, средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4930 денари, а американскиот долар чини 60.0870 денари. Британската фунта изнесува 72.7556 денари.

Курсна листа на НБРСМ за ден 10.08.2022
Видео на денот