Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска е 61.4950 денари, а на британската фунта 72.9738 денари. Средниот курс на американскиот долар е 60.0948 денари.

Курсна листа на НБРСМ за ден 06.08.2022
Видео на денот