Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

курсна листа, евро
Евра / Фото: EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6963 денари, а американскиот долар чини 57.4293 денари. Британската фунта изнесува 72.0330 денари.

 

Видео на денот