Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а американскиот долар чини 57.8970 денари. Британската фунта изнесува 72.3271 денари.

Курсна листа на НБРСМ за 26 мај 2022
Видео на денот