Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6949 денари, а американскиот долар чини 58.56175 денари. Британската фунта изнесува 72.8135 денари.

 

Курсна листа на НБРСМ за 20 мај 2022

 

Видео на денот