Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а американскиот долар чини 58.5286 денари. Британската фунта изнесува 73.0983 денари.

 

Курсна листа на НБРСМ за 18 мај 2022/Извор: Народна банка

 

 

 

 

 

Видео на денот