Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а американскиот долар чини 59.4078 денари. Британската фунта изнесува 72.4800 денари.

 

 

Курсна листа на НБРСМ за 16.мај 2022
Видео на денот