Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

курсна листа, евро
Евра / Фото: EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6878 денари, а американскиот долар чини 58.3612 денари. Британската фунта изнесува 72.0399 денари.

Видео на денот