Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

курсна листа, евро
Евра / Фото: EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а американскиот долар чини 55.2823 денари. Британската фунта изнесува 74.0014 денари.

Курсна листа за 28 јануари 2022/Извор: НБРСМ

 

 

Видео на денот