Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

курсна листа, евро
Евра / Фото: EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6959 денари, а американскиот долар чини 54.7386 денари. Британската фунта изнесува 73.5088 денари.

 

 

Видео на денот