Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: ЕПА-ЕФЕ

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6990 денари, а американскиот долар чини 53.2835 денари. Британската фунта изнесува 72.1795 денари.