Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Уметничка инсталација во Скопје ; Евро, курсна листа
Уметничка инсталација во Скопје / Фото: EPA-EFE/NAKE BATEV

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.4950 денари, а американскиот долар чини 52.1100 денари. Британската фунта изнесува 71.7143 денари.

Фото: Screenshot/nbrm.mk
Видео на денот