Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.4860 денари, а американскиот долар чини 52.2307 денари. Британската фунта изнесува 71.1973 денари.

фото НБРСМ
Видео на денот