Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 56.7728 денари, британската фунта пак, изнесува 70.1717 денари.

 

Видео на денот