Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Евра/ Фото: ЕПА

Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6949 денари, додека американскиот долар чини 56.9036 денари, британската фунта пак, изнесува 70.6053 денари.

Видео на денот