Промоција на книгата „Ослободување од Македонија“, збирка колумни на Бранко Тричковски

Изданието е на издавачката куќа „Темплум“, а на 650 страници се сместени колумни објавувани во дневниот весник „Слободен печат“, почнувајќи од ноември 2016 па сè до декември 2018.

170

На 29 јануари во 19 часот во Кино Култура ќе биде промовирана книгата „Ослободување од Македонија“ на Бранко Тричкоски.

Изданието е на издавачката куќа „Темплум“, а на 650 страници се сместени колумни објавувани во дневниот весник „Слободен печат“, почнувајќи од ноември 2016 па сè до декември 2018.

Книгата ќе ја промовираат професорката Беса Арифи, професорот Љубомир Фрчкоски и колумнистот и ликовен критичар Златко Теодосиевски.