Поради деновите на жалост откажани претставите на репертоарот на Театар на деца и младинци

125

.Н.У. Театар за деца и младинци – Скопје, Ве известува дека поради тешката сообраќајна несреќа и прогласувањето на 14-ти и 15-ти февруари за денови на жалост, ќе бидат откажани претставите за овие термини од редовниот репертоар.

Ансамблот на Театар за деца и младинци, им изразува длабоко сочувство на семејствата на загинатите.