Акција на „Слободен печат“ и „Магор“: „Емоционална писменост“ за 250 денари

Акција на „Слободен печат“ и „Магор“: „Емоционална писменост“ за 250 денари

276
SHARE

Акцијата на „Магор“ и на „Слободен печат“ е во полн ек. Книгите „Дигитална тврдина“ на Ден Браун и „Случајот Ванѓа“ остануваат во продажба и во наредните денови. Од петок, 15 декември, одиме со нов хит – книгата „Емоционална писменост“ на познатиот психотерапевт Клод Стајнер.

За оваа книга критичарите велат дека е извор на лична моќ од незаменливо значење за успех во денешниот свет. Во неа се прикажани по методата чекор по чекор, конкретни вештини за учење на емоционалната писменост – интелигенција со срце!
Клод Стајнер во оваа книга успеал да кондензира дваесет години искуство во подучувањето на релативно едноставни, многу ефикасни методи за справување со ужасно сложени психолошки ситуации. Ако доволно голем број од нас го совладаат овој нов јазик, ќе го промениме светот.
Истражувањата покажуваат дека лицата со развиена емоционална интелигенција се помалку склони кон депресија, анксиозност или дисфункционални ставови. Чувствуваат поголемо задоволство од животот, поефикасно се борат со стресот и не се пасивни кога ќе наидат на проблем.
Емоционалната интелигенција ни овозможува ефикасно решавање на секојдневните проблеми, на конфликтите со другите, ни овозможува креирање пријатно социјално окружување и чувство на компетентност и самопочитување.

Продажни места:

СКОПЈЕ: Ди-Ја, Так Тобако, Атлант, Колонијал Ивана, Зафира Тобакос, Толлакс 1 ГТЦ, Толлакс 2 Холидеј Ин, Толлакс 3 Скопјанка, Толлакс 4 Бисер, Толлакс 5 Собрание, Толлакс 6 Македонија, Толлакс 8 Пошта, Толлакс 10 Кисела Вода, Толлакс 11 Медиа, Толлакс 12 Автобуска, Толлакс 13, Толлакс 14 Апче, Јо-Ан Тобако, Ник-Ице Јунајтед, Тобако МК Бр. 4., Сити Корнер Тобако, Естера Лука, Тобако Престиж, Чикара, Алое Вера, Вимико, Голд Шоу, Ичи-ММС 2010, Ками Ж, Лила Сит 1, Лила Сит 2, Табак Ив, Топ Ган 1, Папак Трејд 1, Да-Ми, Бапка, Филема, Ива Пром, Винстон, Тобако Корнер 1, Тобако Корнер 2, Габерци Трејд, Тобако Илијана, Денеса, Капаел Тобако, Кранго 2, Икс Три, Кораб Комерц, Мар Мар 1, Параглајдер, Макеја, Саде С 1, Саде С2, Саде С3, Тобако Буги, Феликс Лук, Томи Ас 84 Тобако, Експрес Тобако, Тобако Морнар, Жак Мар, Ан Дар Компани, Ан Дар Компани 2, Гоги 5, Зоки и Лазе, Р.Е. -Ида, Џони Смокер, Еделваис, Венера 1, Бета-Хит Компани, Директ ЛТД, Елпром Про, Горан Тобако, Горан Тобако, Зоки Голд, ЛА СДИ, Ивал, Камарад 2, Кронекс, Обелиск, Мартон, Манексо 3, МТ АС.
БЕРОВО: Буги
БИТОЛА: Алек Табак 1, Ина Комерц, Луна 3Ј, Жулион, Талевски Трен, Крисми Трејд, Дим По
ВАЛАНДОВО: Јова компани
ВЕЛЕС: Деби, Монжан, Фонтана, Бране Мед, Јосе Тобако, Јосе Тобако 1
ВИНИЦА: Жито бр. 22 Автобуска Виница
ГЕВГЕЛИЈА: Ле-Ни Плус, Логос Плус, Монте-МК
ГОСТИВАР: Јотон Среќа, Филип Бато, Филип Бато 2, Култура Гост
ДЕЛЧЕВО: Вера
КАВАДАРЦИ: Сигма Т, Браво Нутс 4, Браво Нутс 5, Браво Нутс 6,
КИЧЕВО: Ели Комерц, Давстом, Мехико, Боели компани
КОЧАНИ: Балила, Алмо, Ана Фил 1
КРАТОВО: Ох Мегдан
КРИВА ПАЛАНКА: Теди Ан Рио
КУМАНОВО: Лајс 2, З.М.Л-Мен, Фи-Ел, Павел-Тобако, Павел Тобако 2, Фима-Вест
МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: Прангов Звонко
МАКЕДОНСКИ БРОД: Тобако Вест
НЕГОТИНО: Рико Мак, Киоск Корзо, Либерта
ОХРИД: Базар, Јокале, Кошишта
ПРИЛЕП: Андагор трејд, Пано маркет, Еуро медија, Мој маркет, Забрането пушење
ПРОБИШТИП: Лила-Лото
РАДОВИШ: МБМ Маркет, Дионис
РЕСЕН: Сим Комерц
СВЕТИ НИКОЛЕ: Грозданови
СТРУГА: Фидеко, Снеспа, Марси 12
СТРУМИЦА: Белвас, Лаки 2000, Старс 1, Старс 2, Тобако Масин, Сити Парк 2, Вадим
ТЕТОВО: Тобако А, Хавана, НТ-1
ШТИП: Тафка, Шеки, ДВ Хит, Тобако Зимбак

Резервирајте го Вашиот примерок на време!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY