Кучиња скитници искасаа мажи

куче

Двајца мажи од Скопје вчера во полиција пријавиле дека биел нападнати од кучиња скитници. Според полицијата првиот напад бил пријавен во полициската станица Центар каде Т.Б.(74) од Скопје, пријавил дека на плоштадот „Македонија“ бил каснат од куче скитник за десната нога.

Во полициската станица Центар Т.Ѓ. (32) од Скопје, пријавил дека на Кеј „13 Ноември“ бил каснат од куче скитник за левата нога.

Видео на денот