Косово, Србија и преговори: Зошто се забранети српските регистарски таблички?

Мирко Илиќ спиеше преку ноќ од понеделник до вторник во Косовска Митровица, а неговиот автомобил остана 50 километри, заглавен во колона на граничниот премин Јариње. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Во понеделникот, тој се обиде да влезе во Србија од Косово, но тие беа пронајдени на преминот Јариње со барикади. Тоа е целосно … Продолжи со читање Косово, Србија и преговори: Зошто се забранети српските регистарски таблички?