„Комити“ со успешна акција: Рекордно продадени 33,381 билет за спас на ФК Вардар!

Верните „Комити“ и во најтешките моменти секогаш се покажуваат на врвно ниво, во овој случај успешна беше нивната акција „Купи билет за спас на ФК Вардар“. Беа продадени вкупно 33,381 виртуелен билет или собрани 3,338,100.000 денари во обидот да се спаси најтрофејниот фудбалски колектив во Македонија. Тоа е точниот број … Продолжи со читање „Комити“ со успешна акција: Рекордно продадени 33,381 билет за спас на ФК Вардар!