Кој е Христијан Пендиков, претепаниот охриѓанец за кој цела јавност зборува

Од горд Македонец до истакнат Бугарин, македонски патриот, волонтер, нарко дилер, жртва или политички профитер? Ова се дел од лицата на Христијан Пендиков, претепаниот охриѓанец кој веќе на 23 години има богата биографија и од неодамна заврши со три скршеници на вилицата во бугарска болница. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Според она што … Продолжи со читање Кој е Христијан Пендиков, претепаниот охриѓанец за кој цела јавност зборува